DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's
DMT 25 Pogi's

DMT 25 Pogi's

DMT 25 Pogi's White
Laatste items in voorraad
€ 409,00
Inclusief belasting

 Pogi's vertegenwoordigen uitmuntendheid op het gebied van racefietsschoenen. Responsief, elegant en comfortabel, onvoorstelbaar.

 

AEROSAFE ZAK, ADEMEND AEROFLEX BOVENSTE EN FLEX FIT KRAAG

Onze AeroSafe-zak is geïntegreerd in de schoen en zorgt ervoor dat je je veters veilig en compact kunt opbergen, waardoor je een aerodynamisch en krachtig silhouet krijgt. Onze exclusieve breitechnologie is verrijkt met een geavanceerd nieuw garen, waardoor het de perfecte combinatie is van aerodynamica, sterkte en een functionele, futuristische look. De Flex Fit-kraag omhult je voet zachtjes met een combinatie van elasticiteit en ondersteuning, waardoor een goede, comfortabele pasvorm wordt gegarandeerd tijdens je rit, zelfs voor lange afstanden.

CARBON ZOOL EN KATROL SLUITINGSSYSTEEM

De zool is gemaakt van een speciale mix van zeer sterke unidirectionele koolstofvezels en biedt een efficiënte krachtoverbrenging en optimale stijfheid, zodat je met vertrouwen en veiligheid je grenzen kunt verleggen. Ingebouwde 3D-kanalen en het nieuwe katrolsluitsysteem garanderen een optimale ondersteuning van de voet, waardoor het veterproces wordt vereenvoudigd en gegarandeerd. Gecombineerd zijn de carbonzool en de katrolsluiting ontworpen om de prestaties en het comfort te verbeteren, zowel tijdens wedstrijden als tijdens trainingen.

HET ICE SLEUTEL 'LIFE-SAVER' TAG

De linkerschoen bevat een NFC-apparaat waarmee reddingswerkers in geval van nood de gewonde persoon onmiddellijk kunnen identificeren en belangrijke informatie over hem of haar kunnen krijgen, zoals vitale statistieken en klinische gegevens (bloedgroep, allergieën, huidige medicijnen, ziekten, enz.) Via een app kunnen sporters al hun persoonlijke en medische gegevens invoeren en relevante documenten uploaden (ID, rijbewijs, etc.). Het kan ook het aantal mensen opslaan waarmee u in geval van nood contact kunt opnemen, met wie u uw locatie kunt delen wanneer u een SOS-bericht verzendt.

Kleur
  • WHITE
Maat
  • 42
  • 40
  • 46
  • 47
  • 41
  • 44
  • 43
  • 45

Kenmerken:

 

● Volledig ontworpen 3D-gebreid bovenwerk met ultralichte constructie.

● Variabele dikte en gebreide structuren voor ultiem comfort.

● Oogjes voor geïntegreerde veters.

● Luchtige SL carbon buitenzool.

● 8 mm verstelbaarheid tussen de schoenplaatjes voor en achter.

Verzorging:

Voor de meest effectieve en veilige reiniging van Pogi's adviseren wij het reinigen met milde zeep en een vochtige doek. Gebruik geen oplosmiddelen, verfverdunners of agressieve chemische producten. Voor meer informatie over het in perfecte staat houden van uw schoenen, zie het speciale gedeelte. 

Kleur
Wit
Merk
DMT
Geschikt voor
Race
Maat
40
41
42
43
44
45
46
47
Geslacht
Heren
Pasvorm
Gemiddeld
Carbon
Ja
Code
Euro129.05
Seizoen
Voor-Najaar
Zomer
2 Items
8059780054743

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan vergelijking